BTB'den 1000 aileye Ramazan çeki

Güncelleme Tarihi:

BTBden 1000 aileye Ramazan çeki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2021 11:32

BTB'den 1000 aileye Ramazan çeki

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, ihtiyaç sahibi 1000 aileye Ramazan çeki yardımı yaptıklarını söyledi.

Bu yıl farklı bir uygulamaya imza attıklarını aktaran BTB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, "İçinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçen yerel esnafımıza sahip çıkmak, onlara destek amacıyla 1000 aileye ulaştırılmak üzere 100'er liralık Ramazan çeki hazırladık. Çeklerin üzerine il merkezi ve ilçelerimizdeki 23 yerel işletmemizin ismini yazdık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız bu çeklerle işletmelerimizden alışverişini yapabilecek" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla, sosyal yardım faaliyetlerini bu yıl da devam ettirerek, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduklarını aktaran Ömer Faruk Gündüzalp, "Yardımlaşma ve dayanışma duygusunu her zamankinden daha fazla hissettiğimiz bu mübarek ayda, ihtiyaç sahibi ailelerimize kısmen de olsa katkıda bulunmak, bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

Geçen yıllardan farklı olarak gıda paketi hazırlamak yerine 1000 adet 100'er liralık Ramazan çeki hazırladıklarının altını çizen Gündüzalp, şöyle dedi:

"2020 yılı başından itibaren koronavirüsle mücadele içerisindeyiz. 1 yıldır devam eden bu virüs nedeniyle çoğu esnafımız dükkanını açamıyor, kapalı olan dükkanlar nedeniyle çalışanlarımız işine gidemiyor, çoğu zaman esnafımız da siftah bile yapamadan dükkanını kapatıyor. Biz de bu nedenle yerel işletmelerimize destek olmak için Ramazan çeki hazırladık."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!