Başkan Mengi'den yangınzede aileye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Mengiden yangınzede aileye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2019 14:17

Başkan Mengi'den yangınzede aileye ziyaret

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - AK parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, geçen salı günü çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen aileyi ziyaret etti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, geçen salı günü Değirmenler Mahallesi'nde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Önder Aşık ve ailesini ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Mengi, ailenin üzüntüsünü paylaşarak, her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Yangın sonrasında, evin kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle AFAD ekipleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın çalışma başlattığını, yangınzede ailenin mağduriyetinin giderileceğini dile getiren İl Başkanı Mengi, “Yangın yerinde incelemelerde bulunduk. Ev ve ailemizin eşyaları kullanılmaz halde. O nedenle yangınzede ailemize yardım edeceğiz. Yapabileceğimiz her türlü desteği sağlamaya hazırız. Bu yarayı hep birlikte saracağız. Can kaybı ve yaralanma durumu yaşanmaması bizi çok mutlu etti. Ailelerimiz üzülmesin, devletimiz onların zor günlerinde yanında olacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!