Bolu'da İlköğretim Haftası töreni

Güncelleme Tarihi:

Boluda İlköğretim Haftası töreni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2020 12:08

Bolu'da İlköğretim Haftası töreni

Haberin Devamı

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU’da, İlköğretim Haftası kutlamalarında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, “Okullarımız her türlü hijyen tedbirleri alınmış olarak öğrencilerimizin hizmetindedir” dedi.
Bolu'da, İlköğretim Haftası nedeniyle Anıtpark’ta tören düzenlendi. Törene Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. İlköğretim Haftası etkinlikleri koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl buruk başladı. 14-18 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve istiklal Marşı okundu.
Tören sonrası konuşan Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni eğitim-öğretim yılı eğitimin tüm paydaşlarına ve milletimize hayırlı olsun. Öğrencilerimizin bir kısmıyla okullarımızda yüz yüze, bir kısmıyla uzaktan eğitim yoluyla 2020-2021 eğitim öğretim yılına başlamış olduk. Bugün burada daha coşkulu ve dolu dolu bir programla sizlerle birlikte olmayı isterdik. Ancak Covid-19 salgın sürecinin beraberinde getirdiği sınırlılıkları hep birlikte yaşıyor olmak daha özenli davranmamızı zorunlu kılıyor. Bununla birlikte, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle dayanışma içerisinde bu zor günleri atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Okullarımız her türlü hijyen tedbirleri alınmış olarak öğrencilerimizin hizmetindedir." dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!