Bolu'da 146 ekip, 520 personelle 985 iş yeri denetlendi

Güncelleme Tarihi:

Boluda 146 ekip, 520 personelle 985 iş yeri denetlendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2020 12:18

Bolu'da 146 ekip, 520 personelle 985 iş yeri denetlendi

Haberin Devamı

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU Valiliği koordinesinde il genelinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu yapılan denetimlerde 146 ekip 520 personelle 985 işyeri denetlendi.
İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla Bolu Valiliği koordinesinde hafta sonunda il genelinde koronavirüs denetlemeleri yapıldı. Denetlemelere Bolu Valisi Ahmet Ümit’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Mustafa Güder, İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat, İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol da katıldı. Denetimler, toplam 146 ekip ve 520 personelle gerçekleştirildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, restoranlar, lokantalar, berberler, pazar yeri, dinlenme tesisleri, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Denetimlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Ümit, Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen maskeleri de vatandaşlara hediye etti.
26 İŞ KOLUNDAN 985 İŞYERİ DENETLENDİ
Denetimlere katılan ekipler tarafından 26 iş kolundan toplam 985 işyeri denetlendi. Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerin yer aldığı denetimlerde, esnafımıza ve vatandaşlarımıza maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulunularak maske dağıtımı yapıldı." denildi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!