Kaymakamı ağlatan veda

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamı ağlatan veda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 12:21

Kaymakamı ağlatan veda

Haberin Devamı

Yurdaer ÖZTÜRK/MENGEN(Bolu), (DHA)- BOLU'nun Mengen İlçesi'nden Yozgat'ın Aydıncık İlçesi'ne atanan Kaymakam Yavuz Akyol, veda yemeğinde duygulanarak ağladı.
Mülki Amirler Kararnamesi ile Yozgat Aydıncık'a atanan Mengen Kaymakamı Yavuz Akyol için Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Mengen Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hidayet Koç, Gökçesu Belediye Başkanı Atilla Ateş, hakim ve savcılar, kamu görevlileri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
Kaymakam Yavuz Akyol, 2.5 yıl görev yaptığı Mengen'den ayrılırken hüzün ve sevinci bir arada yaşadığını söyledi. Mengen'de görev yaptığı süre boyunca unutulmaz tecrübeler yaşadığını söyleyen Akyol, "Bundan sonra kalbimde ve gönlümde hep özel bir yeri olacak olan Mengen’imizden ayrılma vakti geldi. Yeni yerler yeni insanlar tanımak her ne kadar heyecan verse de büyük bir ailenin ferdi gibi hissettiğim Mengen’imden ayrılmak da bir o kadar üzücü ve zor olacak. Beni ve ailemi bağrınıza bastınız. Aile gibi gördünüz. Bu kadirşinas tavrınızı hiç unutmayacağım" diyerek gözyaşlarını tutamadı.
Konuşmasının ardından Kaymakam Akyol, kendisi için hazırlanan ve üzerinde ilçede görev yaptığı dönemde çekilen fotoğrafların yer aldığı pastayı kesti. Kaymakam Akyol, pastayı keserken ve kendisine çeşitli hediyeler verilirken de gözyaşlarını tutamadı.

FOTOĞRAFLI

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!