FETÖ'den tutuklanan eski valilerin fotoğrafları kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

FETÖden tutuklanan eski valilerin fotoğrafları kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 12:14

FETÖ'den tutuklanan eski valilerin fotoğrafları kaldırıldı

Haberin Devamı

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA) - BOLU'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanarak meslekten ihraç edilen eski valililer İbrahim Özçimen ve Halil İbrahim Akpınar'ın fotoğrafları, Valilik binasındaki panodan kaldırıldı.
2008- 2010 yılları arasında Bolu Valisi olarak görev yapan Halil İbrahim Akpınar, merkez valisi olarak görev yaparken geçen 5 Ağustos'ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınıp tutuklandı. 2010-2014 yılları arasında Bolu'da görev yapan İbrahim Özçimen de yine merkez valisi olarak görev yaparken Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada gözaltına alınıp 30 Temmuz'da tutuklandı. Eski Bolu Valileri Akpınar ve Özçimen, 1 Eylül'de Resmi Gazete'te yayınlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle görevlerinden ihraç edilen 24 vali arasında yer aldı.
Akpınar ve Özçimen'in tutuklanıp görevlerinden ihraç edilmesi ardından, fotoğraflarının da Bolu Valiliği'ndeki panodan kaldırılmasına karar verildi. Valilik makamında özel kalem müdürlüğü odasında eski valilerin fotoğraflarının yer aldığı panoda bulunan Akpınar ve Özçimen'in fotoğrafları bu sabah kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!