Tatvan'daki aqua parka yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Tatvandaki aqua parka yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2021 11:59

Tatvan'daki aqua parka yoğun ilgi

Haberin Devamı

Ceren ÇALIŞKAN/TATVAN, (Bitlis)),(DHA)- BİTLİS'in Tatvan ilçesinde Otelciler ve Turizmciler Derneği tarafından hizmete açılan aqua park, sıcak havada bunalıp  serinlemek isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor. 

Tatvan ilçesinin  Kale Mahallesi’nde 15 bin metrekare alan üzerine kurulan Aqua Park Su Sporları Kompleksi, özellikle sıcak havada vatadaşlarla dolup taşıyor. Aqua parkta biri yarı olimpik 2 havuz, 4 kaydırak, soyunma ve giyinme odaları, duş kabinleri, kafeterya, restaurant, kamelyalar, açık otopark, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, özel etkinlik ve spor alanları, sahil yolu ve plaj alanları bulunuyor. Gelen vatnadaşlar, yarı olimpik havuzda yüzerek serinliyor.

Aqua Park Su Sporları ve Eğlence Merkezi Müdürü Erhan Dinç, ilçeye güzel bir tesis kazandırdıklarını belirterek," Gençlerimiz, çocuklarımız ve aileler bu hizmeti hep dışarıda arıyorlardı. Çok şükür hizmeti buraya taşımış olduk. Yüzme havuzları, kafeterya ve restaurant ile diğer ihtiyaçların karşılanabileceği bir tesis açtık. Ayrıca, göl kıyısındaki kumsal alanı düzenli hale getirdik ve çevreyi yeşillendirdik. Kısa süreli konaklamalar için de bungalov evler kurmayı planlıyoruz."dedi.

Bitlis Otelciler ve Turizmciler Derneği tarafından kurulan tesisin büyük emekler sonucunda hazır hale geldiğini kaydeden Dinç,“Burası bölge ekonomisine ve turizme katkı saylayacak. Bölgemizin ilk Aqua Park tesisi burası ve her detay düşünülerek kurulmuş. Şimdiden çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş buraya geliyor. Buraya gelenlerin otellere ve esnaflara da faydası dokunuyor. Ayrıca, memleketimizin tanıtımına da katkı sunacağına inanıyoruz. Buranın kurulumu ve hazır hale gelmesinde emeği olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."diye konuştu.
FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!