Çatak ve Ahlat'ta Çanakkale şehitleri anıldı

Güncelleme Tarihi:

Çatak ve Ahlatta Çanakkale şehitleri anıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2018 14:53

Çatak ve Ahlat'ta Çanakkale şehitleri anıldı

Haberin Devamı

 Hüdayi GÜMÜŞ-Halil ÜLKER/VAN-BİTLİS,(DHA)-ÇANAKKALE Deniz Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Van'ın Çatak ile Bitlis'in Ahlat ilçelerinde tören düzenlendi. 
Çatak Kaymakamlığı önünde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kaymakamlık binası önündeki Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Anma törenine katılan Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, törene katılan protokol ve öğrencilere, Mehmetçiğin bir öğünü olan üzüm hoşafı ve ekmek ikramı yaptı.Artından şehitler için dualar okundu.

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıldönümü programı, Kaymakamlık önünde düzenlendi.
İlçedeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde devam eden Şehitleri Anma Günü programına katılan yetkililer "Ahlatlı Şehitler Fotoğraf sergisini ' gezdi.Ahlat ilçesindeki program, yapılan çeşitli etkinliklerle son buldu.
Programa, Ahlat İlçe Kaymakamı Mustafa Akgül, Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Selim Karakaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Zafer Bayram, kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!