Vali Köşger Şehit Aileleri Ve Gaziler İle İftarda Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Vali Köşger Şehit Aileleri Ve Gaziler İle İftarda Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2015 15:46

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, ülkenin bir daha çatışmalı ortama sürüklenmemesi gerektiğini vurguladı

Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programında konuşan Bingöl Valisi Köşger, çözüm sürecine vurgu yaparak, "Temennimiz ülkemizin bir daha çatışmalı bir ortama hiçbir şekilde girmemesidir. Bu ülkenin her köşesinde barışın, huzurun, refahın ve sükunun hakim olmasını diliyorum" dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bingöl İl Müdürlüğü, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, şehitliğin yüce bir mertebe olduğunu söyledi. Vali Köşger, "Her vesile ile onları anıyoruz. Onları ne kadar ansak yeridir. Hakları ödenmez. Çünkü onlar bütün kutsal değerler uğruna, canlarını feda ettiler. Onların yakınları bizlere emanettir. Devlet olarak elimizden geldikçe şehit yakınlarını korumak için gayret gösteriyoruz ve göstereceğiz. Gazilerimiz de bizlere emanettir. Onlar da canlarını bu memleket için hiçe saydılar. Hepsine müteşekkiriz. Bir kere daha şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Temel temennimiz ülkemizin bir daha çatışmalı bir ortama hiçbir şekilde girmemesidir. Bu ülkenin her köşesinde barışın, huzurun, refahın ve sükunun hakim olmasını diliyorum. Bu temennilerle yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Burtaşkıray ise, şehitlerin senenin belli günlerinde değil, her zaman yüreklerin en nadide köşesinde taşınarak anılması gerektiğini söyledi.
Program bir süre daha sohbet halinde devam ettikten sonra sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!