Vali Ekinci, kontrol noktasında vatandaşların bayramını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Ekinci, kontrol noktasında vatandaşların bayramını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2019 13:58

Vali Ekinci, kontrol noktasında vatandaşların bayramını kutladı

Haberin Devamı

Aziz ÖNAL/ BİNGÖL,(DHA)- BİNGÖL Valisi Kadir Ekinci, ziyaret ettiği yol kontrol noktasında vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayıp, baklava ikram etti.
Vali Kadir Ekinci, mezarlık bölgesinde bulunan kontrol noktasını ziyaret edip, polis ve jandarma ekiplerinin bayramını kutladı. Vali Ekinci, durdurulan araçlardaki vatandaşların bayramını da kutlayıp baklava ikram etti. Güvenlik güçlerinin, Bingöl'ün huzuru için gece gündüz çalıştıklarını belirten Vali Ekinci, şunları söyledi: 
"Ramazanın Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan güzel hep birlikte bayrama kavuştuk. Bayramı kazasız belasız tüm vatandaşlarımızı nasip etsin inşallah bu bayram vesilesiyle trafik yoğunluğu da 5 kat daha artmakta. Dolayısıyla bu yoğunluk ile birlikte sürücülerin izinde yolcularımızın da dikkatli olmaları gerekiyor. Tüm kardeşlerimiz tüm vatandaşlarımız ulaşmak istedikleri yerlere kazasız belasız ulaşsınlar sevdiklerine kavuşurlar. Dolayısıyla hem kırmızı düdük uygulamalarımızda çocuklarımızın görevlerini tekrar hatırlatıyoruz. Hem sürücülerimizi daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Bu vesileyle arkadaşlarımız hem Emniyet personeli hem Jandarma personelimiz 7/24 yollarda sürücülerin izin yolcularımızın güvenliğini sağlamak üzere görev başındalar hepsinden şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi bayramlar diliyorum. Allah kazasız belasız nice bayramlara ulaştırsın inşallah."
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!