Kaymakam Vural'dan gençlik merkezine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Vuraldan gençlik merkezine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 17:14

Kaymakam Vural'dan gençlik merkezine ziyaret

Haberin Devamı

Aziz ÖNAL/ GENÇ (Bingöl),(DHA)- BİNGÖL'ün Genç ilçesindeki gençlik merkezini ziyaret eden Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, gençlerin hem sportif gelişimlerine katkı sağlanması, hem de kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları amacıyla tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.
Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural ilçedeki gençlik merkezinde incelemelerde bulundu. İçerisinde sosyal sportif ve kültürel birçok faaliyetin yapıldığı gençlik merkezinin gençlerin faydalanması için tüm imkanları sunacaklarını anlatan Kaymakam Vural, gençlik merkezinin klasik bir anlayışla yönetmeyeceklerini söyledi.
Gençlik merkezinizin temel amacı, gençler için faydalı kursların açılması gerektiğini anlatan Kaymakam Vural, "Burayı, Gençlik Spor Müdürlüğü gibi idari klasik bir kurum gibi yönetmek istemiyoruz. Onun için kaymakamlık olarak, ekibimizle birlikte burada bir çalışma başlattık. Buranın eksiklerini giderdik. Önemli olan buraya bina dikmek değil, içeriğini doldurmaktır. Gençlerimizi buraya davet ediyoruz. Burası vakıf projesi olduğu için bundan dolayı sosyal yönlerine atıf yapıyoruz. Gençlere sosyal uyumları sağlamak ve onlara yardım etmek istiyoruz. Vakıf projesinde bütün kurslarımız herkese açık ama özellikle gezi faaliyetlerimiz gibi bazı etkinliklerimizde vakıftan belli bir hane gelirine bakıyoruz. Projelerimiz de güzel etkinlikler olacak, ama biz bütün gençlerimizin bunlardan istifade etmesini ve gençlerimizin katılması için yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!