Bilecik'te, Emniyetin önündeki beton bariyerler Vali Kızılkaya’nın talimatıyla kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Bilecikte, Emniyetin önündeki beton bariyerler Vali Kızılkaya’nın talimatıyla kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2021 18:33

Bilecik'te, Emniyetin önündeki beton bariyerler Vali Kızılkaya’nın talimatıyla kaldırıldı

Haberin Devamı

Cafer ELMAS/BİLECİK, (DHA)- BİLECİK Emniyet Müdürlüğü önündeki trafiği kısıtladığı belirtilen demir bariyerler bir süre önce göreve başlayan Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla kaldırıldı. Vali Kızılkaya, “trafiği rahatlatma adına bir takım çalışmalarımızı başlatmış olduk. Bu çalışmalardan bir tanesi de Emniyet Müdürlüğümüzün önündeki bariyerlerin kaldırılması oldu” dedi.
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kent trafiğinin rahatlatılması için toplantı yaptı. Emniyet çıkışında ilk adım olarak Bilecik Emniyet Müdürlüğü önündeki beton bariyerlerin kaldırılmasını talimatını veren Vali Kızılkaya, “İl Emniyet Müdürlüğümüzdeydik. Kentimizin güvenliği başta olmak üzere trafik ile ilgili konularda her beraber bir sunum dinledik. Bu vesile ile kentte trafiği rahatlatma adına bir takım çalışmalarımızı başlatmış olduk. Bu çalışmalardan bir tanesi de Emniyet Müdürlüğümüzün önündeki bariyerlerin kaldırılması oldu. Bu vesile ile Emniyet Müdürlüğümüze, Trafik Şubemize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımıza trafik kurallarına uyma, emniyet kemeri takma, yaya geçitlerinde yayalara öncelik verme konusunda hassas ve dikkatli olmalarını rica ediyorum. Emniyet kemeri takma hususunda ve trafikte birbirimize saygılı olmaları noktasında hasiyetlerini rica ediyorum” dedi.

Vali Kızılkaya’nın talimatının ardından iş makineleriyle emniyet önünde güvenlik tedbiri olarak konulan beton bariyerler kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!