Bartın TOKİ konutlarında kura çekilişi heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Bartın TOKİ konutlarında kura çekilişi heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2019 13:02

Bartın TOKİ konutlarında kura çekilişi heyecanı

Haberin Devamı

Ayhan ACAR/ULUS (Bartın),(DHA) - BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yurt genelinde hayata geçirdiği projelerinde, hak sahiplerini belirlemek amacıyla gerçekleştirdiği kura çekilişlerine devam ediyor. TOKİ Bartın’ın Ulus ilçesi’nde de kura çekilişi heyecanı yaşandı.
Kura çekim törenine Ulus Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve hak sahipleri katıldı.
Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, “TOKİ ve Belediyemizin işbirliği ile 320 dairelik inşaatının kura çekimi var. Şu anda daireler yüzde 90 tamamlandı. Bütün vatandaşlarımız çok heyecanlı. Bizler de bunun için büyük özveriyle çalıştık. TOKİ konutlarımızla ilçemizin çehresi değişti ve yeni bir vizyon kazanmış oldu. Bu hizmette emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a ve TOKİ yetkililerimize teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
HAK SAHİPLERİ KURA İLE BELİRLENDİ
Çok sayıda başvuru yapan vatandaşların kura çekilişine katıldığı projede yer alan evlerin yeni hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile belirlenmiş oldu. Bazı vatandaşların isimleri okunduğunda büyük heyecan yaşadığı görüldü. İlk kurayı Ulus Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş ile Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin belirledi. Kurada ismi çıkan Mehmet Ali Kibar ve Zeynep Elmacı olarak çıktı.
Bu arada noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde, 3 oda 1 salon 88 konut ve 2 oda 1 salon 233 konut için toplam 321 hak sahibi belirlenmiş oldu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!