’Annemle Güvendeyim’ Projesinin Eğitimleri Sürüyor

Güncelleme Tarihi:

’Annemle Güvendeyim’ Projesinin Eğitimleri Sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2015 16:15

BARTIN'DA 'ANNEMLE GÜVENDEYİM' PROJESİNİN EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 2014 yılı Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında, Bartın Valiliği koordinasyonunda Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yürütülen“Annem ile Güvendeyim” projesinin eğitimleri hızla devam ediyor.
Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 28 Nisan’da açılışı yapılan projesinin eğitimleri Proje Koordinatörü ve İlk yardım Eğitmeni Nagihan Öz Keçeli, proje ortağı Sağlık Müdürlüğü İlk yardım Eğitim Merkezi Eğitmenleri Şeref Toprakdelen, Yılmaz Akcan, Zehra Canatan, Özlem Boyraz ve Dr. Özgür Demirtaş tarafından veriliyor.
Ulus ve Köylerine Hizmet Derneği tarafından organize edilerek Ulus Gençlik evinde yaklaşık 30 kadınla başlayan eğitimler, Kumluca, Abdipaşa, Arıt ve merkezde yapıldı. Eğitimlerde katılımcılara bebeklerde ve çocuklarda temel yaşam desteği, kırıklarda ve kanamalarda ilk yardım, yanıklarda ilk yardım, ateş nedeni ile oluşan havale ve ilk yardım, zehirlenmelerde ilk yardım, göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçmasında ilk yardım, boğulmalarda ilk yardım konularında bilgiler verildi. Eğitimlere anneler ve anne adayları başta olmak üzere çok sayıda kadın katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!