Üç kişiyi tüfekle yaralayan şüpheli tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Üç kişiyi tüfekle yaralayan şüpheli tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2019 15:36

Üç kişiyi tüfekle yaralayan şüpheli tutuklandı

Haberin Devamı

Cafer ELMAS/BİLECİK, (DHA)- BİLECİK’te aralarında borç nedeniyle anlaşmazlık bulunan Erol Taş’ı (40) aralarında çıkan tartışma sonucu ayaklarından vuran ve sokaktan geçen 2 kişinin ise yerden seken saçmalarla yaralanmasına neden olan 65 yaşındaki Ekrem Avcı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Avcı'nın olay yerine tüfek ile yürümesi ise güvenlik kameralarına yansıdı. 
Dün Gazipaşa Mahallesi Yahyabey sokakta gerçekleşen olayda Ekrem Avcı yanında getirdiği tüfekle Taş’ın ayaklarına ateş ederek yaraladı. Yerden seken saçmaların isabet ettiği M.Ö. (50) ve Ç.B. (40) ise hafif yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken taksiyle Çarşı Polis Merkezi'ne giden Ekrem Avcı teslim oldu. Gözaltına alınan Avcı işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı mahkemece ‘ruhsatsız silahla kasten yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
ELİNDE TÜFEKLE SOKAKTA GÖRÜNTÜLENDİ
Şüpheli Ekrem Avcı’nın elinde tüfekle sokakta dolaşarak olay yerine yürümesi bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!