Tarım Kredi Kooperatifleri 49’ncu marketi Bilecik’te açtı

Güncelleme Tarihi:

Tarım Kredi Kooperatifleri 49’ncu marketi Bilecik’te açtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2020 17:16

Tarım Kredi Kooperatifleri 49’ncu marketi Bilecik’te açtı

Haberin Devamı

Cafer ELMAS/BİLECİK,(DHA)- TARIM Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, özellikle marka tescili almış olan yerel ürünleri ulusal pazara taşıma noktasında çabalarının olduğunu ifade ederek, “Türkiye çapında hedeflediğimiz 500 mağazayı 2020 yılının sonuna kadar bitireceğiz” dedi.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin iştiraki olan kooperatif marketin 49’uncusu Bilecik’te açıldı. Açılışa Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Semih Şahin ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile birlikte Tarım Kredi kooperatifi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz katıldı. Protokol üyeleri açılışın ardından marketi gezerek ürünlerle ilgili bilgiler aldı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, yıl sonuna kadar market sayısını 500’e çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, “2021 yılının sonuna kadar bu 500 market hedefini yakalama noktasında bir hedefimiz var ama şimdi öyle bir süreç var ki ben 2020’nin sonlarına kalmayacak diye tahmin ediyorum. 2020 içinde ciddi bir sayıya ulaşacağımızı tahmin ediyorum. Çünkü çok hızlı gidiyoruz. Sistem şu anda oturdu her gün ülkenin dört bir yanında birer ikişer market açmaya başladık. Bugün 49’ncu marketi Bilecik’te 50’ncisini de Bozüyük ilçesinde açıyoruz” dedi.

Osmaneli salçası ve ayva lokumunun Bilecik’teki raflarla sınırlı olmadığını belirten Poyraz yerel ürünleri ulusala taşıma noktasında çalışmalar yürüttüklerini de sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!