Susurluk Ticaret Borsası yeni binasına taşındı

Güncelleme Tarihi:

Susurluk Ticaret Borsası yeni binasına taşındı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2019 18:10

Susurluk Ticaret Borsası yeni binasına taşındı

Haberin Devamı

İbrahim PAMUKÇU/SUSURLUK,(Balıkesir),(DHA)-BALIKESİR'e bağlı Susurluk Ticaret Borsası 2017 yılında yapımına başladığı 2019 Mart ayında bitirdiği yeni hizmet binasına taşındı. Hizmetlerini bu yeni yerinde faaliyetlerini sürdürecek. Susurluk Ticaret Odası Başkanı Sefer Göçer ekibi ile birlikte toplam 15 bin 85 metrekare alanı bulunan yeni himet binasının tanıtımını yaptı. Susurluk köylü ve çiftçisine daha iyi hizmet verecekleri binanın 5 bin 298 metrekare depolarının bulunduğu hatırlatan Göçer, bu güne kadar 8 buçuk milyon harcandığını ve daha 1,5 milyon liraya ihtiyaçlarının olduğunu, binanın eksik kalan alanları tamamlandıktan sonra tam olarak faaliyet geçeceklerini söyledi.  Başkan Göçer, mevcut olan kapalı alan depolarını kiraya vereceklerini, kiralama bedellerinin depoların büyüklüğüne göre kiraya vereceklerini, aynı zamanda depo ve ofisleri satacaklarını kaydetti. 
Susurluk gibi kırk bin nüfuslu bir ilçede çok ilde bulunmayan son derece modern teknolojiye uygun yapılan bu binanın Susurluk köylü ve çiftçisinin rahat bir kazanç elde etmesi için yaptıklarının altını çizen Göçer, üreticinin rahatlıkla ürünlerinin analiz, tahlil ve depolama işlemlerini yapabileceğini söyledi.

HUBUBAT ALIMLARI 15 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

15 Haziran 2019 tarihi itibari Susurluk’ta ilk hububat alımlarını başlatacaklarını belirten Başkan Sefer Göçer, hububat alımlarını da çok farklı bir elektronik sistemle analiz ederek alacaklarını ve satış kolaylığı sağlayacaklarını belirtti. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!