Edremit-Mıhlı güzergahındaki sorun, protokolle çözüldü

Güncelleme Tarihi:

Edremit-Mıhlı güzergahındaki sorun, protokolle çözüldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2021 20:30

Edremit-Mıhlı güzergahındaki sorun, protokolle çözüldü

Haberin Devamı

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş  (BTT), Edremit-Mıhlı güzergahında indirimli ve ücretsiz olarak BALKART'tan yararlanan vatandaşların ulaşım sorununun çözümü için taşıyıcı kooperatifleriyle protokol imzaladı.

Edremit-Mıhlı hattı güzergahında BALKART'tan ücretsiz ve indirimli istifade eden vatandaşların ulaşımda sıkıntılar yaşaması üzerine, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, mağduriyetin ortadan kaldırılması için talimat verdi.  

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BTT ile S.S. Edremit Sarıkız Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve S.S. Altınoluk Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi arasında 'Özel Toplu Taşıma Araçlarının Elektronik Ücret Toplama Sistemine Geçiş' protokolü imzalandı. Vatandaşlar, bundan böyle sürücüyle herhangi bir diyaloğa girmeden akıllı BALKART’larıyla kolayca seyahat edebilecekler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla; Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Mehmet Akif Şencan, UKOME Şube Müdürü Murat Karaca, Balıkesir Toplu Taşıma Genel Müdür Yardımcısı İhsan Tezcan, Ulaşım Planlama ve Operasyon Müdürü Samet Özdemir ile Edremit-Mıhlı Güzergâhında hizmet vermekte olan işletmeciler bir araya gelerek indirimli ve ücretsiz kart sahiplerinin yaşadığı sorunları görüştü. Yapılan görüşmelerin sonucunda Edremit-Mıhlı Güzergâhında; indirimli veya ücretsiz BALKART sahipleri, belirlenen saatlerde sorun yaşamadan seyahat edebilecekler.

BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!