

Manyas'ta ihtiyaç sahibi öğrenciler için 80 adet tablet alındı
Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir), (DHA) – BALIKESİR’in Manyas Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından satın alınan 80 tablet, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Manyas Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyacı için öğrenciler için toplam değeri 120 bin TL olan 80 adet tablet alındı. Tabletler, Manyas Kaymakamı ve SYDV Başkanı Fatih Yıldız tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir’e teslim edildi. Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız, tabletlerin piyasa değerinin toplamda 120 bin lira olduğunu belirterek, Bakanlığın vergi muafiyeti uygulamasından yararlanılarak, adedini 1070 liraya satın aldıklarını açıkladı. Kaymakam Yıldız tabletlerin teslim töreninde yaptığı konuşmada,”İlçemizde toplam 2000 kadar öğrenci var, Bunlardan bizim tespit ettiğimiz online eğitime erişim anlamında 400 öğrencimiz var, Bizler daha önce ki yapılan yardımlarla birlikte alınan tabletlerle birlikte bu ihtiyacın neredeyse yüzde 50’sini karşılamış olacağız. Bu çok büyük bir oran, bunları da gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize vereceğiz. Öğrencilerimize hayırlı olsun, inşallah bu tabletler öğrencilerimize derslerinde başarı getirir. Bizler de vesile olmuş oluruz” dedi.
FOTOĞRAFLI
Manyas haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Manyas ilinden Manyas'ta ihtiyaç sahibi öğrenciler için 80 adet tablet alındı hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 17 Mart 2021 tarihinde saat 12 37’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Manyas'ta ihtiyaç sahibi öğrenciler için 80 adet tablet alındı haberi güncellenecektir.