Kadınlar hem kutlama hem satış yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar hem kutlama hem satış yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 18:04

Kadınlar hem kutlama hem satış yaptı

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde 8'nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Kadının Sosyal Hayatını İnceleme Derneği (KASAİD) üyeleri el emeğiyle hazırladıkları ürünleri satarak gelir elde etti.
Ayvalık'ın Sahil Kent Mahallesi, Şirinket Sitesi İpek Restorant'ta pasta kesip ve kadın el emeği pazarı açan KASAİD üyeleri 8'nci kuruluş yıldönümünü kutladı. CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Kent Konseyi (AYKEP) ile Kadını Sosyal Hayatını İnceleme Derneği (KASAİD) Başkanı Filiz Karayeli, Şirinkent sitesi yöneticisi Ünal Bilgin ve onlarca emekçi kadının hazır bulunduğu kutlamaya gazeteci yazar Emin Çölaşan da tatilini yaptığı siteden gelerek katıldı.
Başkan Gençer zor şartlar altında hem evine bakan, hem bir şeyler üreten kadınları takdir ettiğini söyleyerk zor şartlar alında ürünlerini sunan kadınların evini de geçindirdiğini söyledi. Kadınların sosyal, ekonomik ve siyasal hayatta kendisini göstermesi ve varolmasının ne kadar önemli olduğunu hatırlatan Dernek Başkanı Filiz Karayeli ise destek verenlere teşekkürlerini iletti.

AYVALIK (Balıkesir), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!