Havran'da BENGİ Sanat Şenliği coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Havranda BENGİ Sanat Şenliği coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2019 17:02

Havran'da BENGİ Sanat Şenliği coşkusu

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Havran ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında düzenlenen kurslardaki ürünler sergilendi. Ayrıca müzik kurslarına giden öğrenciler de mini bir konser verdi.

Havran Kent Müzesi bahçesinde düzenlenen BENGİ Sanat Şenliğinde, yıl boyu üretilen fotoğraf, resim, model uçak, filografi gibi farklı ürünler sergilendi. Şenlik açılışına, Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, kurum amir ve okul yöneticileri ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Çam’ın açılış konuşmasını yapmasının ardından kursiyer öğrencilerin sunduğu halk oyunları gösterileri ve yine kursiyer öğrencilerin müzik dinletisi sergiye katılanlar tarafından alkış aldı.

Ürünleri inceleyen Kaymakam Şeref Aydın, emeği geçen kursiyerlere ve usta öğreticilere teşekkür etti. Şenliğin üçüncü kez yapıldığını anlatan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Çam ,”BENGİ Sanat Şenliğinde çocuklarımıza açtığımız müzik kurslarındaki yetenekli öğrencilerimizin sahnesi yer aldı. Fotoğrafçılık ve filoğrafi kursumuzun ürünleri sergilendi. Bu etkinlik, aşağı yukarı 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti" dedi.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!