CHP, Burhaniye'de seçim startını verdi

Güncelleme Tarihi:

CHP, Burhaniyede seçim startını verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 12:44

CHP, Burhaniye'de seçim startını verdi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ergün İnce, seçim süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Burhaniye'de seçim startını verdiklerini belirten İnce, kırgınlıkları da ortadan kaldırarak, elbirliğiyle seçime hazırlanacaklarını söyledi.

CHP Burhaniye İlçe Başkanı Ergün İnce, parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Ali Kemal Deveciler’in CHP’nin Burhaniye Belediye Başkan adayı olduğunu söyleyen İnce, partide aday konusunda yaşanan kırgınlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Bazı isimlerin Deveciler ismine yönelik tepkiler gösterdiğini ifade eden İnce, parti olarak adaylarına destek olacaklarını söyledi.

Burhaniye’de CHP olarak seçim çalışmalarına başladıklarını belirten İnce, “Bu süreçten sonra bazı arkadaşlarımızla kırgınlıklar yaşandığını gözlemledik . Bu kırgınlıklar bazen sınır aşımına da uğradı. Bazı aday adaylarımızın organize ettiği basında taban hareketi olarak nakledilen basın açıklamaları ve imza kampanyaları düzenlendi. Bunları da bugüne kadar hoşgörü ile karşıladık. Bugün itibarı ile adayın açıklanmasının üzerinden yaklaşık iki hafta geçti. Bu süre zarfında yönetim kurulumuz mahalle temsilcilerinin sandık bölgesi öbeklerinin oluşması çalışmalarını yaptılar. Belediye başkan adayımız Ali Kemal Deveciler, Bursa’da gerçekleştirilen yerel seçimler bölge çalıştayı toplantısına katıldı. Bursa’daki çalıştaya 9 ilin il, ilçe başkanları, il kadın ve il gençlik kolları başkanları, belediye başkanları, kesinleşen belediye başkan adayları katıldı. Belediye başkan adayımız ile birlikte ilçe yönetimi çalışma programına başladık. Bugün itibariyle seçim startını veriyoruz” dedi.

Sefer TALAY/BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!