Bandırma Belediyesi'nden örnek davranış

Güncelleme Tarihi:

Bandırma Belediyesinden örnek davranış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2019 09:24

Bandırma Belediyesi'nden örnek davranış

Haberin Devamı

Ümit BABACAN/BANDIRMA,(Balıkesir),(DHA) - BALIKESİR'de Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal etkinliler kapsamında yepyeni bir sosyal sorumluluk projesini daha uygulamaya aldı. Proje kapsamında Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi'nde oluşturulan özel sınıfta engelli çocuklara El Sanatları Kil Dersi verilmeye başlandı.

Çocukların el becerilerini geliştirmeleri ve aynı zamanda aileleriyle birlikte sosyalleşebilmesini amaçlayan proje kapsamında 10 öğrenci eğitim alıyor. Yeni uygulamaya alınan Kil Dersiyle ilgili çalışmaları yerinde takip etmek amacıyla kursiyerlere ve ailelere ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinde örnek bir belediye olmasını hedeflediklerini, bu amaçla engelli çocuklarımıza ve ailelerine kil dersini başlattıklarını söyledi.

Başkan Tolga Tosun ziyaret ile ilgili, “Bandırma Belediyesi olarak sosyal alanda yapmayı planladığımız projelerimizle örnek gösterilen bir belediye olmayı hedefliyoruz. Bu amaçla engelli çocuklarımızın el becerilerinin gelişmesine katkı sağlaması amacıyla El Sanatları Kil Dersini uygulamaya aldık. Bu projenin çocuklarımızın sosyalleşmesine ve onların mutlu olmasına katkı sunacağını düşünüyoruz. Şu anda sınıfımızda 10 öğrencimiz aileleriyle birlikte eğitim alıyor. Konusunda bilgili ve deneyimli öğretmenlerimiz eşliğinde kursumuz devam edecek” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!