Söke'de Haluk Levent coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Sökede Haluk Levent coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2017 10:57

Söke'de Haluk Levent coşkusu

Haberin Devamı

AYDIN'ın Söke ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü kutlamaları kapsamında sahneye çıkan Haluk Levent, hayranlarını coşturdu.

Söke'de iki yıl aradan sonra yeniden kurtuluş günü şenliği düzenlendi. Söke'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü kutlamaları kapsamında

Novada AVM'nin otoparkında düzenlenen şenlikte sahne alan ünlü şarkıcı Haluk Levent, konserine İzmir Marşı ile başlayıp, 'Elfida', 'Aşkın Mapushane', 'Anlasana', 'yollarda Bulurum Seni' gibi sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. İki saat sahnede kalan Levent, eski ve yeni albümlerinden pek çok hareketli şarkıya da repertuvarında yer verip, ellerinde Türk bayrakları ile alanı dolduran kalabalığı coşturdu. Sahne performansıyla dikkat çeken Levent, konserini başladığı gibi İzmir Marşı ile bitirdi.

CHP'li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Söke İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş'ın da izlediği konserin sonunda havaifişek gösterisi yapıldı.

Konserin sonunda Söke Belediye  Başkanı Süleyman Toyran, Söke'nin kurtuluş  günü coşkusuna katkısı nedeniyle Haluk Levent'e Atatürk portresi motifli halı ve plaket vererek teşekkür edip, "Bizim için büyük anlam taşıyan ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl dönümünde başta  gençlerimizi ve hayranları olmak üzere hemşerilerimizi Haluk Levent'le  buluşmasını çok önemsiyoruz" dedi.

Necati MALDAR / SÖKE (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!