Öksüz ve yetim çocuklar için iftar verildi

Güncelleme Tarihi:

Öksüz ve yetim çocuklar için iftar verildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 01:30

Öksüz ve yetim çocuklar için iftar verildi

Haberin Devamı

 

AYDIN'da, Kuyucak İlçe Belediyesi tarafından her yıl öksüz ve yetim çocuklar için düzenlenen iftar daveti bu yıl da Pamukören Havuz Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. İftarın ardından protokol üyeleri öksüz ve yetim çocuklara hediyeler verdi.
Kuyucak İlçe Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve her yıl Öksüz ve Yetim çocuklar için düzenlediği iftar davetine bu yıl da Pamukören Havuz Park Sosyal Tesislerinde düzenlendi. Davete AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın
Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Kuyucak İlçe Kaymakamı Cengizhan Ankara, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, "Kuyucak ilçemizde geleneksel hale getirdiğimiz öksüz ve yetim çocuklar için düzenlediğimiz iftar yemeğimizi bu yılda gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Bu geleneğimizi önümüzdeki yıllarda da aksatmadan sürdürmeye gayret göstereceğiz" dedi.
iftar yemeği sonrasında yapılan duanın ardından Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve protokol üyeleri tarafından öksüz ve yetim çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Bahattin ALBAYRAK / KUYUCAK (Aydın), (DHA) 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!