Nazilli'de yol açma çalışmaları tam gaz sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Nazillide yol açma çalışmaları tam gaz sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2021 15:34

Nazilli'de yol açma çalışmaları tam gaz sürüyor

Haberin Devamı

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, Belediye ekipleri Yeşil Mahalle 1858 ve 1859 Sokak'ta yeni yol açma ve bordür döşeme çalışmalarına başladı.

Modern ve kullanışlı yollarla kent merkezinin dokusunu değiştirmeye devam eden Nazilli Belediyesi; Yeşil Mahalle 1858 ve 1859 Sokak'ta yeni yol açma ve bordür döşeme çalışmalarına başladı.  250 metre uzunluk ve 10 metre genişliğe sahip alanda kenar bordürlerin döşenmesi için harekete geçen ekipler, 1859 Sokak'ta ise iş makinaları ile 30 metre genişliğinde yol açma çalışması gerçekleştirdi.

Kamulaştırma yapılmasının ardından yolun kullanıma açılacağını kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Kentimizde en fazla yapılaşmanın olduğu noktalardan biri Yeşil Mahalle. Bu nedenle saha ekiplerimizin çalışmalarının ardından gerek yol açma gerekse bakım ve onarım işlemlerinin hızla yapılması için ekiplerimiz bu noktalarda var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde tüm çalışmalarımıza hız verdik. Pek çok bölgeyi bayrama yetiştirmeye çalışıyoruz. Nazilli’mizde iyi ve güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Murat GÜRKAN / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!