Derebaşı’ndan Başkan Özcan’a teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Derebaşı’ndan Başkan Özcan’a teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2021 10:06

Derebaşı’ndan Başkan Özcan’a teşekkür

Haberin Devamı

NAZİLLİ Belediyesi ekipleri, Derebaşı Mahallesi'ndeki iki farklı noktada yeni yol açma, bakım ve onarım çalışması ile iki yeni istinat duvarı yapım faaliyeti gerçekleştirdi.

Merkezden kırsala tüm noktalara hizmet götürmeye devam eden Nazilli Belediyesi, son olarak Derebaşı Mahallesi Yavansu mevkiinde çalışmalarını sürdürdü. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen ekipler, uzun yıllardır atıl vaziyette bırakılan 2 farklı noktada yeni yol açma çalışması yürüterek, cemiyet alanı olarak kullanılan bölgede istinat duvarı ile güçlendirme yaptı. Ayrıca söz konusu alanların çevre düzenlemesini gerçekleştiren saha ekipleri, Mahalle Muhtarı Mesut Tuncel'in taleplerini not alarak daire müdürlerine iletti.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, göreve geldikleri ilk günden bu yana 'kalkınma kırsaldan başlar' anlayışıyla hizmet ettiklerini hatırlatarak mahallelerdeki eksikliklerin giderileceğinin sözünü verdi.

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan'a teşekkür eden Muhtar Tuncel, "Mahallemize yaklaşık 70 metrekarelik yeni bir istinat duvarı alanı kazandırıyoruz. Başkanımızdan ricamız burada çevre düzenlemesi ve parke taşı döşemesinin yapılması. Üzerinin de kapanmasını talep ediyoruz. 50-60 hanelik Derebaşı Mahallesi Yavansu mevki halkına faydalı olmasını diliyoruz. Desteklerinden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Yaşadığı evin önünde bulunan yolun yıllardır kapalı olması nedeniyle mağduriyet yaşayan ve belediye ekiplerinin çalışmalarıyla dileği yerine getirilen 83 yaşındaki Kamil Sarıgözoğlu, "Yol yapılır da memnun olunmaz mı? Yolumuz kapımızın dibinden geçecek. Şimdiye kadar çok zorluk çektik. Allah başkanımızdan razı olsun" dedi.

Murat GÜRKAN / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!