Alparslan Türkeş adını oğlunda yaşatacak

Güncelleme Tarihi:

Alparslan Türkeş adını oğlunda yaşatacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2020 14:59

Alparslan Türkeş adını oğlunda yaşatacak

Haberin Devamı

AYDIN'IN Nazilli İlçesinde Taner-Tuğba Taşkıran çifti yeni doğan bebeklerine MHP'nin Merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in adını verdi. Çifti evinde ziyaret eden bebeğin isim babası MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık bebeğin kulağına ismini okudu.

MHP Nazilli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi, Sosyal Medya Tanıtım ve Halkla İlişkiler  Sorumlusu Taner Taşkıran (37), 7 yıllık evliliklerinden dünyaya gelen ikinci çocuklarına isim vermek için Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın fikrini almak istedi. Alıcık'ın  MHP'nin Merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kısaltması olan 'Alptürk' ismini önermesi üzerine öneriyi değerlendiren Taner-Tuğba Çifti  10 gün önce dünyaya gözlerini açan erkek bebeklerine Alparslan Türkeş adını koydu. Beraberinde Nazilli ilçe Başkanı Hasan Eren ile çiftin Yeni Mahalle'deki evini ziyaret eden MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, 'Hayırlı olsun' ziyareti sırasında isim babası olduğu bebeğin kulağına ezan okuyarak, ismini söyledi.

Başkan Alıcık; "Minik Alparslan Türkeş Taşkıran sağlıkla büyüsün, yaşantısı ve siyasi duruşu ile Türk devlet adamlığı modeli olan merhum Başbuğumuz AlparslanTürkeş gibi olsun" dedi.

Murat GÜRKAN / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

 FOTOGRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!