Mahkemeye ambulansla getirildi

Güncelleme Tarihi:

Mahkemeye ambulansla getirildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 19:41

- Aydın'da 1 kişinin öldüğü olayla ilgili tutuklanan ve olay sırasında yaralandığı için hastanede tedavi gören kişi, duruşmaya ambulansla getirildi

Haberin Devamı

AYDIN (AA) - Aydın'ın Nazilli ilçesinde, tedavisi süren tutuklu sanık yargılandığı davanın duruşmasına ambulansla getirildi.

Nazilli'de 7 Mart'ta 1 kişinin öldüğü olayda başından yaralanan ve özel bir hastanede tedavi gören tutuklu sanık A.İ.D, duruşmaya katılmak isteyince, ambulansla Nazilli Adliyesine getirildi.

Sağlık görevlilerinin nezaretinde sedyeyle adliyeye giren A.İ.D, duruşmanın ardından tekrar ambulansla hastaneye götürüldü.

A.İ.D'nin avukatı Özlem Hatice Bakırcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, müvekkilinin şu anda mağdur durumda olduğunu belirterek, duruşmada yaptıkları savunmanın ardından da müvekkilinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını söyledi.

- Olay

Ocaklı Mahallesi'ndeki kahvehaneye 7 Mart'ta giden Barbaros A. ile akrabası Y.A, aralarında husumet olduğu öğrenilen mahalle muhtarı A.İ.D. ile tartışmış, silahların da kullanıldığı kavgada Barbaros A. hayatını kaybetmiş, yaralanan Y.A. ise daha sonra polise teslim olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!