Karpuzlu'da festival coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Karpuzluda festival coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 16:18

Karpuzlu'da festival coşkusu

Haberin Devamı

AYDIN'ın Karpuzlu İlçesi'ndeki 3400 yıllık antik kent Alinda'nın tanıtımı amacıyla düzenlenen 6'ncı Alinda Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında sahne alan şarkıcılar vatandaşlara keyifli saatler yaşattı.

Karpuzlu Belediyesi'nin düzenlediği 6'ncı Alinda Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, kapalı pazaryerinin yanındaki açık alanda gerçekleştirildi. Festivalde Ankaralı Ayşe, pop star Belgin ve İzmir'in Ferdi Tayfur'u olarak da tanınan şarkıcı Ahmet Durmuş sahne aldı. Karpuzlu halkının şarkıcılara yoğun ilgi gösterdiği gecenin sonunda bağımsız Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Ankaralı Ayşe, Belgin ve Ahmet Durmuş'a çiçek verdi. Başkan Tuğrul Ozan, ilçedeki sorunları bilerek yola çıktıklarını söyleyerek "Sevdamız Karpuzlu. Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümetten hizmetler getirmek için verdiğimiz sözleri tutuyoruz" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Devrim Karagöz ise, Karpuzlu'ya hizmetleri sürdüreceklerini söyleyerek Alinda'nın tanıtımı için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Burhan CEYHAN AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!