Didim VegFes Online yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Didim VegFes Online yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2021 15:03

Didim VegFes Online yapılacak

Haberin Devamı

AYDIN'ın Didim ilçesinde 2017 yılından beri Apollon Tapınağı'nda gerçekleşen ve Türkiye'nin ilk Vegan Festivali Didim VesFest bu yıl pandemiden dolayı online yapılacak.
Vegan yaşam felsefesinin yayılması ve hayvan özgürlüğü mücadelesinin artması amacıyla, insanlık tarihinde doğa bilimleri konusunda önemli çalışmalar gerçekleştiren Tales'in şehri Didim'de, 2017 yılından beri Tarihi Apollon Tapınağı'nın hemen yanında düzenlenen, Türkiye'nin ilk Vegan Festivali Didim Vegfest, bu yıl 28-29-30 Mayıs'ta 'Didim VegFest Online' adı altında dijital olarak düzenlenecek.
Didim Belediye Başkanı CHP'li Deniz Atabay, "Tüm Dünya'yı etkisi altına alan pandemi nedeniyle geçen yıl festivalimizi düzenleyemedik. Her türlü canlılığa ve doğaya bütünüyle saygı duyan bu felsefeyi 3 yıl boyunca düzenlediğimiz festivallerimiz ile önce Türkiye'ye, ardından Avrupa ve Dünya'ya tanıtmayı başardık. Azmimizden bir şey kaybetmedik. Yaşadığımız bu sıkıntılı süreçte, bizlere destek olacağınıza inancımız sonsuz. Bizler de bu felsefenin yayılmasına ve artmasına daima yardımcı olacak, dayanışma ile birlikteliğimizi perçinleyeceğiz. Bu yıl 28-29-30 Mayıs'ta Didim VegFest Online ile evlerinize konuk oluyoruz. Vegan Dostu, İyi Yaşam Kenti Didim'den tüm Vegan dostlarımıza, Didim halkı adına sevgi ve saygılarımı yolluyorum" dedi.
NELER OLACAK?
VegFest'in, 28-29-30 Mayıs'ta dijital yayın kanallarında prömiyeri yapılacak. Didim VegFest, söyleşiler, atölyeler, konserler ve canlı yayınlar ile pandemi sürecinde internet üzerinden içerik takip etme alışkanlığı gittikçe artan kullanıcılar ile birlikte çok geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Aynı zamanda İngilizce altyazı desteği ile yapılacak yayın, vegan yaşam felsefesine uluslararası bir katkı sağlamak ve gelecek yıllarda bu felsefeye daha fazla dikkat çekmek amacıyla hazırlanıyor.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!