Babalar pedal çevirdi

Güncelleme Tarihi:

Babalar pedal çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 15:36

Babalar pedal çevirdi

Haberin Devamı

AYDIN'ın Efeler ilçesinde, Belediyesi ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) arasında yapılan işbirliği protokolü gereği ilki geçen yıl düzenlenen Baba Destek Programı ve 'İlk İş Babalık' kampanyasında eğitimini tamamlayan babalar ve CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın da katıldığı bisiklet turu düzenlendi.

Efeler Belediyesi'nin katkılarıyla, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Baba Destek Programı'nın eğitimcileri Mustafa Keleş ve Barış Kubilay öncülüğünde 'Babalar Günü' kapsamında düzenlenen bisiklet turu, Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu önünden başladı. Belediye Başkanı Özakcan, Aydın Motor Sporları Derneği üyeleri, babalar ve çocuklarla 3 kilometre pedal çevirdi. Malazgirt Meydanı'nın güzergahının takip edildiği tur, başladığı Doktor Fevzi Mürvet Ortaokulu önünde sona erdi.

Baba Destek Programı eğitimcilerinden Mustafa Keleş, "Babalar Günü nedeniyle düzenlediğimiz bisiklet turu, babalar ile çocuklar arasındaki etkileşimin ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Çocuklarımız büyüdüklerinde babalarıyla birlikte vakit geçirdikleri bu etkinlikleri hatırlayacaklardır. Kendisi de Efeler'in Mesut abisi, babası olan başta Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan olmak üzere, bizlere destek veren ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Bisiklet turunun Babalar Günü'nün Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününe denk gelmesi nedeniyle erken yapılan bir etkinlik olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Babalar Günü için düzenlenen bu etkinlikle hem babalarımızın gününü kutlamış olduk hem de bisiklet kullanımına dikkat çekmiş olduk. Bisiklet kullanımı çevre temizliği ve sağlığımız açısından önemli bir ulaşım kaynağıdır. Hayatımızda bizim için en önemli olan iki insandan birisi de babamızdır. Babalar ailenin ve toplumumuzun en önemli güven kaynaklarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu yarınlar diliyorum" dedi.

Bahattin ALBAYRAK / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!