Yüncüler köyü halkı, sosyal tesise kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Yüncüler köyü halkı, sosyal tesise kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2021 17:35

Yüncüler köyü halkı, sosyal tesise kavuştu

Haberin Devamı

Nusret DURUR/YUSUFELİ, (Artvin), (DHA) – ARTVİN İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yusufeli ilçesine bağlı Yüncüler köyüne inşası tamamlanan sosyal tesis, hizmete açıldı.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yusufeli ilçesine bağlı Yüncüler köyüne yapılan sosyal tesis hizmete açıldı. Bölgede düğün, cenaze, taziye ve sosyal aktivelere ev sahipiği yapacak tesisin açılışına AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

‘KÖYÜMÜZ İÇİN BİR İHTİYAÇTI’

Tesisin bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Milletvekili Erkan Balta, “Köylülerimiz, bu tesiste bir araya gelip, konuşacaklar veya dertleşecekler. Aynı zamanda düğün, cenaze ve taziye gibi durumlar da bu tesiste organize edilebilecek. Güzel bir tesis oldu, köyümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

Sosyal tesisin açılışında katkısı olanlara teşekkür eden Köy Muhtarı Mustafa Penek de, “Köyümüze yapılan bu sosyal tesis, birçok ihtiyacı giderecek. Düğünleri burada yapacağız, cenaze ve taziye evi olacak, çeşitli etkinliklerle çocuklarımızın kaynaşmasını sağlayacak” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!