Artvin Off-Road Kulübü, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı

Güncelleme Tarihi:

Artvin Off-Road Kulübü, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2019 15:36

Artvin Off-Road Kulübü, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı

Haberin Devamı

Adem GÜNGÖR/ARTVİN,(DHA) ARTVİN'de Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ile Artvin Off-Road Kulübü üyelerince düzenlenen gezi programında, Çocuk Evleri'nde kalan öğrencinler, arazili araçlarla Karagöl’e çıktı, unutulmaz anlar yaşadı.

Kış mevsiminde beyaz örtüsüyle ziyaretçilerini büyüleyen Şavşat Karagöl, gölün buz tutmasıyla da ayrı bir heyecan sunuyor. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ile Artvin Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen gezi programında, Çocuk Evleri'nde kalan öğrencinler, arazili araçlarla Karagöl’e çıktı. Kent merkezine 85 kilometre uzaklıkta olan Şavşat Karagöl’e Off-Road araçlarıyla çıkan çocuklar unutulmaz anlar yaşayarak, mutlu bir gün geçirdi. Kızak yarışı ve halat çekme yarışları gibi çeşitlik etkinlilerle doğanın yanı sıra karın tadını doyasıya çıkaran çocuklar, Offroad kulübü üyelerine teşekkür etti. 

Artvin Off-Road Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, sosyal etkinlikleri sürekli yaptıklarını belirterek, bu günleri Çocuk Evlerinde kalan çocuklara ayırdıklarını söyledi. Yılmaz  "Artvin offroad kulübü olarak bugün yine bir sosyal etkinlik yaptık. Bugün ki sosyal etkinliğimiz de Artvin Çocuk Evlerimizi buraya getirdik. Yaklaşık 35 çocuğumuzla birlikte 16 tane 4 x 4 aracımızla karlı yollar da zorlu mücadelemizle Karagöle ulaştık. Çocuklarımızla burada kızak yarışı, halat çekme yarışı yaptık. Bu tarz etkinlikleri sık sık yapıyoruz. Bizlere bu faaliyeti yapmamızda destek olan kurum yetkililerine ve Artvin Belediye Başkanı sayın Mehmet Kocatepe’ye teşekkür ederiz.”dedi.

Artvin Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Görevlisi Serap Özer ise, düzenlenen etkinlikle çocukların macera dolu gün yaşayarak, mutlu olduğunu dile getirdi. Özer, “Çok keyifli bir gün geçirdik. Doğa cenneti olan bu Karagöl bölgemizi gördük. Heyecanlı, keyifli ve eğlenceli bir gün geçirme şansı yakaladık. Daha önce böyle bir deneyimimiz yoktu offroad kulübü arkadaşlarımız bize gerçekten farklı deneyim yaşattılar ilk defa böyle bir deneyimimiz oldu. Çocuklar da keyif aldılar, macera dolu güzel bir gün oldu” diye konuştu.

Çocuk evlerinde kalan Sibel Bayan ise, ilk kez arazili araçlara binme heyecanını yaşadıkları için offroad kulübüne teşekkür etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!