Uzlaştırma Bürosundan öğrencilere kitap

Güncelleme Tarihi:

Uzlaştırma Bürosundan öğrencilere kitap
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 15:12

Uzlaştırma Bürosundan öğrencilere kitap

Haberin Devamı

Alper TURGUT/POSOF (Ardahan), (DHA)-Ardahan'ın Posof İlçesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Emre Gezer, Uzlaştırma Bürosu’nda toplanan kitapları Halitpaşa YBO kütüphanesine ve Posof İlkokulu sınıf kütüphanelerine hediye etti.
Posof Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu; fidan dikimi, plastik kapak toplama, öğrencilere hediye edilmek üzere kitap bağışı ve Mehmetçik Vakfı’na nakdi bağış olmak üzere taraflara kamuya yararlı dört edim çeşidi teklifinde bulunuyor. Normalde bu edimi şüpheli taraf ifa ederken sosyal duyarlılık konusunda örnek davranış sergileyen Posoflular, şikayetçi sıfatına sahip olsa dahi kamuya yararlı bu edimlere gönüllü olarak iştirak ediyor. Bu kapsamda son yıl bir içerisinde Uzlaştırma Bürosu, şu anda 150 fidan mevcut bulunan Posof Adliyesi Uzlaşma Ormanını kurdu. Posof ilçesi adına engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etmek üzere yaklaşık 150 kg plastik kapak topladı. İlçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri için her seviyeye uygun birçok kitap bağışı ve beraberinde Mehmetçik Vakfı’na nakdi bağışlar sağladı.
İlçede toplumsal barışı, uzlaşma kurumunun üzerinde inşa ettiklerini belirten Cumhuriyet Savcısı Emre Gezer, sosyal duyarlılıklarından ötürü Posoflu vatandaşlara teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!