Ziraat fakültesinde devir teslim

Güncelleme Tarihi:

Ziraat fakültesinde devir teslim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2020 14:45

Ziraat fakültesinde devir teslim

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. Davut Karayel, dekanlık görevini Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Erkan'a devretti.

Ziraat Fakültesi konferans salonunda Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Kurulu Üyeleri, bölüm başkanları ve fakültede önceki dönemlerde görev yapan dekanların katılımı ile gerçekleştirilen törende konuşan Prof. Dr. Davut Karayel, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum dekanlık görevim sırasında fakültemizi daha iyi noktaya taşımak için birlikte gayret gösteren dekan yardımcılarıma, fakültemizin öğretim üyelerine, çalışma arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Yeni görevinde Prof. Dr. Mustafa Erkan'a başarılar diliyorum" dedi.

Dekanlık görevini teslim alan Prof. Dr. Mustafa Erkan, geçmişten günümüze Ziraat Fakültesi'nde görev yapmış dekanlara teşekkür etti. Törende önceki dönemde dekan olarak görev yapan Prof. Dr. Davut Karayel'e, dekan yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Erdem Yılmaz ve Doç. Dr. Hasan Meydan'a fakülteye yapmış oldukları katkılardan dolayı plaket ve çiçek takdimi gerçekleştirildi. w

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!