YÖREX destekçilerine plaket

Güncelleme Tarihi:

YÖREX destekçilerine plaket
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 16:06

YÖREX destekçilerine plaket

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde TOBB'un desteğiyle bu yıl 9'uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) katılan kalkınma ajanslarına teşekkür plaketi takdim edildi.

ATB Başkanı Ali Çandır, 19 kalkınma ajansı temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, kalkınma ajanslarının YÖREX'e desteğinin büyük olduğunu belirterek, bunun için ajans temsilcilerine teşekkür etti. 10 yıl önce Yöresel Ürün Projesi'ni bir hayal olarak başladığını, oda, borsalar, kalkınma ajansları ve yerel yönetimlerin desteğiyle bu hayalin bir fidana dönüştüğünü kaydeden Çandır, “Yine sizlerin desteğiyle bu fidan çınar olacak" dedi.

Yöresel ürünler projesinin, geçmişe sahip çıkmak, kırsal kalkınma, yerinde istihdam gibi hedeflerinin kalkınma ajanslarının hedefiyle örtüştüğünü belirten Ali Çandır, “Sizden gelen görüş ve önerilerle fuarımızı bir adım daha ileriye götürebiliriz" diye konuştu. Çandır, fuarın hedeflerini kalkınma ajansı temsilcileriyle paylaştı.

19 KALKINMA AJANSINA PLAKET

Ali Çandır, daha sonra YÖREX'e destekleri ve katılımlarından dolayı Çukurova Kalkınma Ajansı, Ankara Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı, Güney Ege Kalkınma Ajansı, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Serhat Kalkınma Ajansı, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Fırat Kalkınma Ajansı, Dicle Kalkınma Ajansı, Ahiler Kalkınma Ajansı, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Trakya Kalkınma Ajansı, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Oran Kalkınma Ajansı temsilcilerine teşekkür plaketi takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!