Yazıcı: Jandarmamız 182 yıldır mazlumun yanında zalimin karşısında

Güncelleme Tarihi:

Yazıcı: Jandarmamız 182 yıldır mazlumun yanında zalimin karşısında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2021 13:59

Yazıcı: Jandarmamız 182 yıldır mazlumun yanında zalimin karşısında

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - JANDARMA Teşkilatının 182'nci kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu ve beraberindeki heyet, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Vali Yazıcı ziyarette “Jandarma Teşkilatımız 182 yıldır mazlumun yanında zalimin karşısında" dedi.

Jandarma Teşkilatının 182'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu ve beraberindeki heyet, Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti. Misafirleriyle yakından ilgilenip tek tek sohbet eden Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

Jandarma Teşkilatının kurulduğu günden bugüne kadar, yurdumuzun dört bir yanında, huzur ve güvenliğimiz için mesai mefhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat fedakarca ve kahramanca görev yaptığını dile getiren Vali Yazıcı, “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan olan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 182'nci yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Gurur duyduğumuz her yönüyle örnek bir teşkilata sahibiz. Gerek Emniyet Teşkilatımız gerekse Jandarma Teşkilatımız bizler için, halkımız için çok büyük öneme sahip. Jandarma Teşkilatımız, dün olduğu gibi bugün de, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için büyük başarılara imza atıyor ve atmaya da devam edeceklerine şüphem yok. Antalya bir huzur şehriyse bu, teşkilatlarımızın sayesindedir. Jandarma Teşkilatımız 182 yıldır mazlumun yanında zalimin karşısında olmuş ve olmaya da devam edecektir. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!