Yaz okulu sertifikaları verildi

Güncelleme Tarihi:

Yaz okulu sertifikaları verildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 10:39

Yaz okulu sertifikaları verildi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Merkezlerinde 5 branşta eğitim gören 41 bin 416 kursiyere sertifika verildi.

Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi , Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, tarafından 'Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın' sloganıyla Antalya merkez ve ilçelerinde 5-18 yaş aralığı çocuklara yönelik açılan spor kursları tamamlandı.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, aikido, atıcıclık, artistik jimnastik, atletizm, badminton, boks, ritmik jimnastik, bisiklet, bocce, eskrim, golf, güreş, hokey, halter, judo, karate, kick boks, masa tenisi, muay thai, okçuluk, oryantiring, satranç taekwondo, tenis, triatlon, wushu ve yelken olmak üzere 35 branşta ücretsiz açılan kurslarda 41 bin 416 çocuk eğitim aldı.

Engelli bireylerin sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ve verimli bir tatil süreci geçirmelerini sağlamak amacıyla Engelli İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarında, atletizm, basketbol, tekvando, masa tenisi, tenis, halter, yüzme, ampute futbol, badminton ve Bocce branşlarında kurs açıldı. Antalya Spor Salonu'nda branş antrenörleri ve sporcularını ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, sporcularla sohbet etti ve katılım sertifikalarını verdi.

Hacıcaferoğlu, “İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları sporun tabanını oluşturuyor. 35 branşta açtığımız kurslar, kış spor okulları olarak devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!