VİLLALARIN DAYANILMAZ CAZİBESİ!

Güncelleme Tarihi:

VİLLALARIN DAYANILMAZ CAZİBESİ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2021 09:32

Turizm dünyasında her ürünün farklı bir alıcısı var. Tatil için ayrılan bütçe doğrultusunda sadece oteller değil aynı zamanda farklı oda türleri de belirleniyor.

Haberin Devamı

 

Son yıllarda tüm üst segment otellerin önemli sayıda nitelikli villayı ürün kataloğuna ilave ettiğini ancak düşündüğü ölçüde talep alamadığını biliyoruz. Nedeni  ise basit arz talep dengesinin  bir şekilde bozulmuş olması. Bu bozulma villaların satışında da eskiye göre düşüşün olduğunu net olarak gözlemlememizi sağladı.

Turizmin başkenti Antalya’da Rusya pazarının da açılmasıyla iyiden iyiye canlanan turizm hareketi ile otellerde nitelikli ürünlere ve özellikle de villalara talep arttı.

Pandeminin etkisinden tam anlamıyla kurtulduğumuzu henüz söyleyemediğimiz bu günlerde önemli ölçüde yerli yabancı turistin olabildiğince izole bir tatil yapabileceğini düşündüğü, villalara olan ilgisi ve talebi adeta tavan yaptı.

Haberin Devamı

Otellerin kalabalık genel mekânlarından olabildiğince uzak kalınarak çok daha özel servis alınabilmesi mümkün olan villalar bu anlamda beklenenin üzerinde ilgi görmeye devam ediyor.

Önümüzdeki uzun bayram tatili nedeniyle iç pazar da önemli ölçüde hareketlendi. Yurdun her köşesinden turizmin başkenti Antalya’ya olan ilgi her geçen gün artıyor.

İç pazarda da daha izole tatil imkânı sağlayan villa türü ürünlere olan talebin eskiye göre arttığını gözlemliyoruz.

Yerli ve yabancı önemli sayıda turistin bu tür ürünlere bütçesini de zorlayarak gösterdiği ilginin odağında hiç şüphe yok ki sağlık var. Bu süreçte kalabalıklardan olabildiğince uzak  kalabilme isteği var.

Bu özel ilginin bundan böyle bir süre daha süreceğini düşünüyoruz.

Daha sağlıklı tatil düşüncesinin tatil ihtiyacı olan tüm insanlara arzuladıkları mutluluğu getirmesi dileklerimizle…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!