Vali Yazıcı, Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 175'nci yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Yazıcı, Tapu ve Kadastro Teşkilatının 175nci yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2022 14:39

Vali Yazıcı, Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 175'nci yılını kutladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 175'inci kuruluş yıldönümü kapsamında Tapu ve Kadastro 6. Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette Vali Yazıcı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 175 yıldır en iyi ve en kaliteli hizmet sunan birimlerden biri olduğuna değindi.

Tapu ve Kadastro 6. Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen ve beraberindeki heyet, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 175'inci kuruluş yıldönümü kapsamında Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Bölge Müdürü Seymen ziyarette kuruluş yıldönümü etkinlikleri, müdürlüğün kurumsal yapısı, kurum çalışmaları ve planları hakkında Vali Yazıcı'ya bilgi verdi.

BAŞARILI ÇALIŞMALARA ÖVGÜ

Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın ülkenin en köklü ve en kaliteli hizmet sunan birimlerden biri olduğuna değinen Vali Yazıcı, "Kurulduğu 1847 yılından bugüne kadar teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek vatandaşlarımıza hep en iyi ve en kaliteli hizmeti verebilmek için özverili bir çalışmalar yürüten bir kuruluş" dedi.

SANİYEDE ORTALAMA BİR İŞLEM

Teknolojik gelişmelere kullanarak vatandaşların kaliteli hizmete hızlı ulaşması noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini dile getiren Tapu ve Kadastro 6. Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen, "İşlerimiz artış gösteren bir grafikle devam etmekte. Bu yoğunluğun yansıması olarak saniyede ortalama bir işlem gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın hizmete kolay ulaşabilmesi açısından çalışmalarımız devam edecek" diye kohuştu.

Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 175'inci kuruluş yıldönümü tebrik edip çalışmalarında başarılar diledi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!