ÜLKER: BİZ SAHADAYIZ, BELEDİYE YOK

Güncelleme Tarihi:

ÜLKER: BİZ SAHADAYIZ, BELEDİYE YOK
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2020 09:48

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker "Pandemi sürecinde CHP’li Muratpaşa Belediyesi elle tutulur bir faaliyette bulunmadı. Biz sahadayız ve aynı özveriyi belediyeden de bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte katıldığı basın toplantısında mazbasını aldıktan sonra geçen 2 aylık görev süresi içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. İş yerlerini ve evleri tek tek gezerek ziyaretlerde bulunduklarını dile getyiren Ülker, öncelikli hedeflerinin salgın döneminde her kesimin yaşadığı sıkıntıları görebilmek ve ihtiyaçlara karşılık verebilmek olduğunu söyledi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIK
Pandemi sürecinde teşkilat üyeleriyle birlikte sahada vatandaşın sorunlarına çözüm üretmeye odaklandıklarını belirten Ülker, her pazartesi 55 mahalle muhtarı ile görüşmeler yaparak ihtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Ülker, “Nerde bir ihtiyaç sahibi varsa sorunlarını tespit edip gideriyoruz. Sahayken gördük ki Muratpaşa Belediyesi tarafından birçok ihtiyaç sahibi ziyaret edilmemiş. Mesela Soğuksu Mahallesi’ndeki bir ziyarette iki bacağını kaybetmiş engelli vatandaş, Ak Partili olduğu için Muratpaşa Belediyesi’nin aracı tarafından kendisine maske ve dezenfaktan verilmediğini söyledi. Buna benzer örneklerle karşılaştık” dedi. Koronavirüs salgınının başladığı günden bugüne kadar Muratpaşa ilçesinde filyasyon ekipleri tarafından 106 bin 552 denetimin gerçekleştirildiğini aktaran Ülker, bu denetimlerin 854 bin 253’ü hanelere düzenlenirken 22 bin 299’u iş yerlerine düzenlediğini ifade etti. Salgınla mücadelede yapılan çalışmalar nedeniyle devlet kurumlarına teşekkür eden Ülker, “Bu süreçte CHP’li Muratpaşa Belediyesi elle tutulur bir faaliyette bulunmadı. Sadece 29 Ekim’i, 10 Kasım’ı anarak siyaset yapmayı doğru bulmuyorum. Bizler de anıyoruz tabii ki ama biz sahadayız ve aynı özveriyi belediyeden de bekliyoruz. Asfalt dökülen birkaç sokağın fotoğrafı, makamda kabuller ve traktörle toprağa atılan tohumlar dışında bir çalışma görmedik” dedi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!