Tütüncü'den çocuklara çok amaçlı salon

Güncelleme Tarihi:

Tütüncüden çocuklara çok amaçlı salon
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2021 12:14

Tütüncü'den çocuklara çok amaçlı salon

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan- Esat Aral Ortaokulu ile Varsak Şelale Ortaokulu öğrencilerine verdiği 'çok amaçlı salon' sözünü tuttu.

Başkan Hakan Tütüncü, çocukları bir kalıcı eserle daha buluşturdu. Başkan Tütüncü'nün Perihan- Esat Aral Ortaokulu ile Varsak Şelale Ortaokulu öğrencilerine sözü olan ve inşası tamamlanan çok amaçlı salonlar hizmete hazır. Öğrencilerin kültür, sanat ve spor etkinliklerini yapabileceği çok amaçlı salonlar, Antalya Valiliği ile imzalanan protokol kapsamında Perihan-Esat Aral Ortaokulu ile Varsak Şelale Ortaokulu bahçelerine inşa edildi.

TÜTÜNCÜ ÇOK AMAÇLI SALONU GEZDİ

Başkan Hakan Tütüncü, Karşıyaka Mahallesi'ndeki Perihan-Esat Aral Ortaokulu'na kazandırılan çok amaçlı salonda incelemede bulundu.

Başkan Tütüncü, ilçedeki okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesine ve öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim almasına önem veren bir belediye olduklarını söyledi.

Eğitime yapılan yatırımın, ülkenin geleceğine yapıldığını aktaran Tütüncü, “Çocuklarımızın çok daha iyi okullarda, ortamlarda okumasını arzu ediyoruz. Bu bakımdan okullarımızın niteliğini yükseltme, fizik imkânlarını arttırma gibi çalışmaları çok önemsiyoruz. Bu yıl 2 okulumuza çok amaçlı salon kazandırdık. Salonlardan birini Varsak Şelale Ortaokulumuza, bir diğerini Perihan Esat Aral Ortaokulumuza inşa ettik. Bu salonların, öğrencilerimizin sosyalleşmesine, sosyal etkinliklerini en güzel şekilde yapması, onların farklı bir sosyo- kültürel ortama hazırlanması noktasında çok önemli katkıları olacak" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!