Tütüncü: Salonumuz engelli sporcularımızın emrinde

Güncelleme Tarihi:

Tütüncü: Salonumuz engelli sporcularımızın emrinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2021 14:56

Tütüncü: Salonumuz engelli sporcularımızın emrinde

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - ASAT Gençlik Spor Kulübü'nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı, antrenmanda ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, en büyük hedeflerinin sporla büyüyen nesiller yetiştirmek ve sporculara her türlü desteği vermek olduğunu belirterek, "Her şey Türk sporu için" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, basketbol müsabakalarına Turgut Özal Spor Salonu'nda hazırlanan ASAT Gençlik Spor Kulübü'nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı ziyaret etti. Basketbolcuların bir süre antrenmanlarını izleyen Başkan Tütüncü, devre arasında da sporcularla sohbet etti. En büyük hedeflerinin sporla büyüyen nesiller yetiştirmek ve sporculara her türlü desteği vermek olduğunu belirten Başkan Tütüncü, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı çok önemsediklerini söyledi. Başkan Tütüncü, "Özellikle onların maçlara hazırlanmasında, imkan sağlama ve ortam oluşturma bizler açısından son derece önemli. Takımımızı yıllardır burada konuk ediyoruz. Onlara böylesi güzel bir ortam sağlamaktan, arkadaşlarımızla onların yanında olmaktan, onların hizmetinde bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Onların başarılı olmaları için elimizden gelen ne varsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her şey Türk sporu için" diye konuştu.

BELEDİYELERDEN SPOR HİZMETİ

Belediyelerin sporun altyapısını güçlendirmek anlamında zaten özel çalışmalar yaptığını hatırlatan Başkan Tütüncü, "Kepez Belediyesi ve Kepez Belediyespor kulübü de bu konuyu kendisine misyon edinmiş çok farklı bir heyecan içinde çalışan bir spor kulübü. ASAT Gençlik Spor Kulübü'ne başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Onları büyük bir inanç içerisinde gördüm. Bu da beni mutlu etti. 'Bir üst lige çıkacağız ve güçlü olacağız, inanıyoruz' dediler. Gördüm ki inanıyorlar ve başaracaklar" dedi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcuları da salon desteği sağlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür ederek, "Bu yıl adımızı inşallah süper lige yazdıracağız" diye konuştular.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!