Tütüncü: Kepez eğitim yatırımlarında altın yıllarını yaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Tütüncü: Kepez eğitim yatırımlarında altın yıllarını yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2021 13:57

Tütüncü: Kepez eğitim yatırımlarında altın yıllarını yaşıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ettiği araziye inşa edilen, mimarisi, sosyal tesisleri, ismi ve başarısıyla Türkiye'nin en özel okullarından biri olan Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi, yeni yatırımlarla büyüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez eğitim yatırımlarında altın yıllarını yaşıyor" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yapımıyla yakından ilgilendiği Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi'ne 'Uygulama Merkezi' geliyor. Uygulama merkezi, Hayırsever Yılmaz Önder'in katkılarıyla yapılacak. Vali Ersin Yazıcı başkanlığında Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol töreniyle imza altına alınan uygulama merkezine 'Hüseyin-Hanife Önder' adı verilecek. Kepez Belediyesi'nin Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ettiği araziye inşa edilen, mimarisi, sosyal tesisleri ve ismi ile Türkiye'nin en özel okullarından biri olan Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi, yeni yatırımlarla daha da büyüyor.

EĞİTİME YATIRIMI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yıllar önce hayalini kurdukları ve ilçeye kazandırdıkları Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi'nin bugün eğitim konusunda önemli başarılara imza attığını söyledi. Tütüncü, okulun yapı kalitesi, çevre düzenlemesi ve modern görünümüyle, geleneksel mimarinin izlerini taşıdığını vurguladı. Kepez'in eğitim yatırımları konusunda altın yıllarını yaşadığını dile getiren Başkan Tütüncü, "Eğitime yapılan her yatırım bizleri mutlu ediyor. Özellikle hayırseverlerimizin eğitim için yaptıkları her yatırım bizim için çok daha kıymetli ve çok daha anlamlı. Ben hayırseverimiz Yılmaz Önder'i yüce gönüllüğü için kutluyorum. Kendileri daha önce de güzel projelere imza atmış, yardımseverlik konusunda örnek bir kişiliktir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!