Tütüncü: Çalışanlarımla gurur duyuyorum

Güncelleme Tarihi:

Tütüncü: Çalışanlarımla gurur duyuyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 13:17

Tütüncü: Çalışanlarımla gurur duyuyorum

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, güzel işler yaparak Kepez'i çok ileriye taşıdıklarını belirterek, “Bu başarıda yol arkadaşlarım çalışanlarımızın emeği ve alın teri var. Mesai arkadaşlarımla gurur duyuyorum" dedi.

Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki şantiye binasındaki kahvaltıya, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ile müdürlük çalışanları katıldı. Kahvaltının ardından bir selamlama konuşması yapan Başkan Tütüncü, birlikte çalıştığı personeli ile özel ortamları paylaşmanın kendisi için büyük mutluluk olduğunu söyledi.

KEPEZ'İ İLERİYE TAŞIDIK

Başkan Tütüncü, konuşmasının devamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline şöyle seslendi:

“Sizlerle yol arkadaşlığı yaparak, güzel işler ortaya koyarak Kepez'i, 2009'da göreve geldiğimiz noktadan bugün çok ileriye taşıdık. Bu başarıda hepinizin emeği ve alın teri var. Çalışanlarımla, mesai arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Daha çok çalışarak, daha çok gayret göstererek hemşehrilerimizin bizlerden beklediği hizmetleri en güzel şekilde yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız nice güzel günler temenni ediyorum."

Tütüncü, konuşmasının ardından personeliyle günün anısına fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!