TURİZMCİNİN GÖZÜ SEMADA!

Güncelleme Tarihi:

TURİZMCİNİN GÖZÜ SEMADA
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 09:21

Turizmin başkenti Antalya semalarında uçuşan uçakların hâlâ istediğimiz yoğunlukta olmadığını üzülerek izliyoruz.

Haberin Devamı

Ardı ardına Antalya Havalimanı’na inişe geçmesine alışkın olduğumuz, özellikle Rus charter uçaklarını şimdilerde çok daha seyrek görüyoruz. Ukrayna uçaklarını ise ne yazık ki hiç görmüyoruz. Çok derine inmeden buradan bile bakarak çok verimli bir turizm sezonu yaşamadığımızı anlayabiliyoruz

Söz konusu bu uçaklar ya da yerlerini doldurabilecek diğerleri gökyüzünde yeterince görülmedikçe, çok parlak bir sezondan söz etmek kuşkusuz olası değil.

Öte yandan hep söylediğimiz üzere büyük oranda oldukça ekonomik ürünlere belli bir ilginin söz konusu olması da elbette üzerinde durmamızı gerektiren ayrı bir sorun.

Hiç şüphe yok ki her segmentten ürünümüzün kendi içerisinde ayrı ayrı doluluk hedeflerine ulaşabilmesi, turizm hareketimizin doğru bir ivme yakalayabilmesi adına çok önemlidir.

Haberin Devamı

Uzun sürmemesini ve bir an önce kalıcı bir barış ile sonlanmasını dilediğimiz bu üzücü savaş sonlanamadığı için olumsuz gelişmelerden etkilenen coğrafyamızın insanları da doğal olarak arzu edilen yoğunlukta herhangi bir tatil planına odaklanamıyor. Ve hal böyle olunca da ne yazık ki sizin tüm iyi niyetli çabalarınızın da çok net bir karşılığı olmuyor.

Yine sektör olarak geleceğe dair gerçekten hak ettiğimize inandığımız sonuçlara ulaşacağımız güzel günler için umutlarımızı içtenlikle korumaya devam edeceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!