Toplum Destekli Polisten Okullar Bölgesinde Denetim

Güncelleme Tarihi:

Toplum Destekli Polisten Okullar Bölgesinde Denetim
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 10:10

MANAVGAT İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK BÜRO AMİRLİĞİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN 'ANNE GÖZÜN ARKADA KALMASIN' PROJESİ KAPSAMINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde "Anne Gözün Arkada Kalmasın" projesi kapsamında okullar bölgesinden denetimler yapıldı.
Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülmekte olan "Anne Gözün Arkada Kalmasın" projesi kapsamında ilçede bulunan okullarda güven ortamım pekiştirmek, öğrencilerin okullarına güven içinde gidip gelmelerini sağlamak, okula dışarıdan gelecek tehlikeleri önlemek, öğrencileri rahatsız eden okul çevresinde bulunan şahısları uzaklaştırmak amacıyla Aydınevler Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde okullar bölgesinde denetimler yapıldı.
Manavgat Anadolu Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi. Namık Karamana Fen Lisesi ve Iraz Düriye Duran Anadolu Lisesi çevrelerinde bulunan sokaklar, internet kafeler, playstation oyun salonları, park ve bahçeler ile okul dışından gelen araçlar denetlendi. Uygulamaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, Çocuk Büro Amirliği, Devriye Ekipler Amirliği, Şelale Polis Merkezi Amirliği, Asayiş Büro Amirliği ve Trafik Büro Amirliğine bağlı resmi ve sivil ekipler katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!