Suç örgütü şüphelileri adliyede

Güncelleme Tarihi:

Suç örgütü şüphelileri adliyede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 13:25

Suç örgütü şüphelileri adliyede

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ve Şanlıurfa'nın Siverek ilçelerinde organize suç örgütlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 13 şüpheli adliye getirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Akseki Jandarma Komando Tabur Komutanlığı ekipleri, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde organize suç örgütü operasyonu düzenlendi. Alanya merkezli yapılan operasyonda Mahmutlar ile Konaklı mahalleleri ve Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde eş zamanlı baskınlar yapıldı. Operasyonda 1'i kadın 13 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada ise içinde AK-47 model uzun namlulu kalaşnikof tüfeğin de aralarında bulunduğu çok sayıda silah ve mühimmat ile bilgisayar dokümanı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'nda 8 gün süren işlemlerinin ardından 'silahlı suç örgütü kurmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin bazıları adliye girişi sırasında bozkurt işareti yaparak gazetecilere "iyi çekin" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!