Spor merkezlerine denetim

Güncelleme Tarihi:

Spor merkezlerine denetim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 14:57

Spor merkezlerine denetim

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde özel spor merkezlerine yönelik denetim yapıldı.
Kumluca'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından özel beden eğitimi ve spor tesislerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca ve Kumluca Belediyesi Spor Müdürü Hakan Çataltepe, başkanlığındaki Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi'nden uzmanların yer aldığı 6 kişiden oluşan heyet yaptı.
Denetimlerde tesislerin çalışma izin belgeleri, antrenör belgeleri, antrenörlerin tesiste bulunup bulunmadığı, vize işlemlerinin yapılıp yapılmadığı, WADA yasaklılar listesinin asılı olup olmadığı, yangın söndürme tüpleri kontrol edilirken, tesislerimizdeki havalandırma sistemlerinin yeterliliği, çalışma alanları ile duş ve tuvaletlerin hijyeni, ecza dolaplarının kontrolü ve ergonomik destek ürünleri ve doping ihtiva eden ürünlerin kontrolleri yapıldı.
Denetimlerde eksiklikleri bulunan tesislere ikinci denetime kadar eksikliklerini tamamlanması için uyarıda bulunuldu.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden çalışma izin belgesi almadan faaliyette bulunduğu tespit edilen tesislere ise süre verilerek ruhsat almaları için uyarıda bulunuldu. Verilen süre içerisinde çalışma izin belgesi almayan tesislere kapama işlemleri yapılacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!